Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Έμειναν αμανάτι στο Ηράκλειο γιατί πτώχευσε η αεροπορική εταιρεία


Έμειναν αμανάτι στο Ηράκλειο γιατί πτώχευσε η αεροπορική εταιρεία

Ήρθαν στην Κρήτη για διακοπές αλλά τελικά έμειναν περισσότερο από ότι ήθελαν. Ο λόγος για δεκάδες τουρίστες από την Δανία οι οποίοι έμειναν αμανάτι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με το εισιτήριο της επιστροφής στο χέρι... γιατί μόλις έφτασαν εκεί πληροφορήθηκαν ότι η αεροπορική εταιρεία με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν...πτώχευσε.

Η πτώχευση της δανέζικης αεροπορικής εταιρίας Cimber Sterling προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της, με τους τουριστικούς πράκτορες των Χανίων να ψάχνουν λύσεις της τελευταίας στιγμής προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους.
Η εταιρία κήρυξε πτώχευση μετά τη διακοπή της οικονομικής ενίσχυσης από τους ιδιοκτήτες της. Η κύρια εγχώρια αεροπορική εταιρεία της Δανίας, αντιμετώπιζε τελευταίως αυξημένα κόστη λειτουργίας και μεγάλο ανταγωνισμό από άλλες χαμηλού κόστους ευρωπαϊκές εταιρείες, καθώς είχε αποφασίσει να επεκταθεί και εκτός Δανίας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πτώχευση της Cimber Sterling έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας.
Σύμφωνα με την Cimber Sterling το έλλειμμά της αναμένεται να ανέλθει, το 2011, στα 200 εκατ. κορώνες, ή στα 35 εκατ. ευρώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !