Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Πάγωσαν με τους βουλευτές της Χρ. Αυγής

Πάγωσαν με τους βουλευτές της Χρ. ΑυγήςΑπό περιέργεια έως παγωμάρα προκάλεσε η είσοδος των νεοεκλεγέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο σε παλιούς και ...
νέους βουλευτές συναδέλφους, δημοσιογράφους και ευρισκόμενους στα θεωρεία. Οταν οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές ορσκίστηκαν στο Κοράνι, ο προεδρεύων Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι, πράγματο οποίο δεν έπραξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πάντως ίσως η πιο καλτ φυσιογνωμία που έχει καθήσει ποτέ στα ελληνικά κοινοβουλευτικά έδρανα είναι ο Κ. Μπαρμπαρούσης.
Είναι λάτρης των μηχανών τσόπερ, παντρεμένος με Μεξικάνα, και η εμφάνισή του ήταν το κυριότερο πλεονέκτημα για την εκλογή του αφού η πλούσια κόμη και ο παχύς μύσταξ περιβάλλονταν στα διαφημιστικά φυλλάδιά του με δάφνινα στεφάνια ώστε να... παραπέμπει σε ήρωα του '21. Στα μέρη του άλλωστε τον φωνάζουν, υποστηρίζει, «Καραϊσκάκη».
Ο εικονιζόμενος βουλευτής είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Η εμφάνισή του αυτή, το νεαρό της ηλικίας του (είναι 32 χρόνων), η τσόπερ μηχανή του με την οποία, όπως λέει, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, πιστεύει ότι τον κατέστησαν τον περισσότερο δημοφιλή μεταξύ των συνυποψηφίων του πετυχαίνοντας να πάρει περίπου έξι χιλιάδες ψήφους.
Πάγωσαν με τους βουλευτές της Χρ. Αυγής
«Η πατρίδα μας και η μοτοσικλέτα μου είναι από τις μεγάλες μου αγάπες», λέει ο -ευτυχώς για μόλις 48 ώρες- βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο χωριό του, την Μπαμπίνη.
Αυτή την εποχή είναι άνεργος και βοηθάει τον πατέρα του στις αγροτοκτηνοτροφικές δουλείες.«Παλιότερα έβαζα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ενώ δούλεψα και ως οδηγός και σε ιχθυολογική μονάδα στον Αστακό».
Πάγωσαν με τους βουλευτές της Χρ. Αυγής
Η πρώτη επαφή με τη Χ.Α ήταν όταν ήταν ακόμη μαθητής του Γυμνασίου. «Διάβασα κάποια περιοδικά και εφημερίδες της που έπεσαν στα χέρια μου, τα οποία έγραφαν για την πατρίδα μας, την οποία υπεραγαπώ και άρχισα σιγά - σιγά να συμπαθώ τους ανθρώπους της Χ.Α.», είπε.
Πάγωσαν με τους βουλευτές της Χρ. Αυγής
Η γυναίκα του, η οποία κατάγεται από την πλευρά της μητέρας της από το Μεξικό,όπως λέει, τον στήριξε στην προσπάθειά του, παρά το γεγονός ότι η Χ.Α. είναι κατά των μεταναστών.
Μέλος του κόμματος έγινε για πρώτη φορά λίγο πριν από τις περιφερειακές εκλογές και στη συνέχεια κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνία, όπου και πάλι ήλθε πρώτος στους σταυρούς προτίμησης.
Η πρόταση για να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου, του έγινε από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο. «Ηταν τιμητική η πρότασή και την αποδέχτηκα αμέσως...», λέει

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !