Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να ξεκινήσει μία νέα ζωή


fake
Όνειρο ήτανε και όνειρο θα μείνει η νέα ζωή στην Κόστα Ρίκα για τον 57χρονο Hugo Jose Sanchez, την γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του.
Ο 57χρονος έστησε τον θάνατό του με σκοπό να πάρει η γυναίκα του την ασφάλεια ζωής που ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ και να φύγουν με τα τέσσερα παιδιά τους για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή στην Κόστα Ρίκα.
Πήγε ένα ωραίο πρωί η σύζυγος του Sanchez και ανακοίνωσε στους εργοδότες του ότι ο σύζυγός της πέθανε από ανακοπή όταν ήταν στην πατρίδα του στο Εκουαδόρ και τον αποτέφρωσαν εκεί.
Δυστυχώς για αυτούς, μία μέρα ένας φίλος του ζευγαριού χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει ένα cd και αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Η εταιρεία άρχισε να υποπτεύεται και ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση.
Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά ζούσαν στο Σάρει της Βρετανίας. Εκτός όμως από την πιστωτική κάρτα υπήρχε και άλλο στοιχείο που δεν άφηνε περιθώρια για παρεξηγήσεις.

Ότι η υποτιθέμενη «χήρα» προσκόμισε ένα πιστοποιητικό θανάτου που πάνω του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του δήθεν εκλιπόντος. Η σύζυγος – χήρα έχει ήδη συλληφθεί και φυλακιστεί ενώ ο «μακαρίτης» χαίρεται την ζωή του στην Αυστραλία μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.
Πριν πεθάνει ο Sanchez είχε φροντίσει να αδειάσει τις πιστωτικές του κάρτες και να φτιάξει ένα σωρό ασφάλειες ζωής.
Τώρα το πότε θα τον συλλάβουν είναι άλλο θέμα… κάποτε πάντως θα πιαστεί. Κανείς δεν γλιτώνει.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !