Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Πολυτελείς διακοπές για το σεΐχη, με αφετηρία το Ηράκλειο


Πολυτελείς διακοπές για το σεΐχη, με αφετηρία το Ηράκλειο

Και δεύτερος σεΐχης έρχεται στο Ηράκλειο - Από τη Σαουδική Αραβία θα φθάσει στην Κρήτη με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πολυτελές κότερό του για μερικές ημέρες διακοπών στη Μεσόγειο.Σε "must" προορισμό ... για τους σεΐχηδες, φαίνεται να εξελίσσεται το Ηράκλειο! Λίγες ημέρες μετά τον κατάπλου του Mega Yacht Radiant, μήκους 110 μέτρων στο λιμάνι του Ηρακλείου (διαβάστεεδώ), ένας άλλο σεΐχης καταφθάνει στο Ηράκλειο, με αφετηρία το οποίο θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

Ο σεΐχης Αμπντούλ Ασίζ, από τη Σαουδική Αραβία, καταφθάνει την Τρίτη με το ιδιωτικό του αεροσκάφος 767 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Μαζί του φέρνει και μια 10μελή παρέα, με την οποία ο σεΐχης θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

Και για αυτόν, οι διακοπές θα είναι εν πλω - μεταξύ άλλων και για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Το κότερό του σεΐχη θα τον περιμένει στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία "βόλτα" στη Μεσόγειο.
cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !