Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το δίδυμο των φονιάδων κρυβόταν πίσω από τις επιθέσεις στις νεαρές κοπέλες


Τέλος στον εφιάλτη για 15 φοιτήτριες

Για ένα ολόκληρο χρόνο, οι νεαρές φοιτήτριες στο Ρέθυμνο φοβούνταν να βγουν από το σπίτι τους, καθώς οι επιθέσεις με στόχο τη ληστεία ή την ασέλγεια διαδέχονταν η μία την άλλη. Η υπόθεση του κουκουλοφόρου που πλησίαζε νεαρές κοπέλες, τις οποίες λήστευε και σε βάρος των οποίων ασελγούσε, είχε ταράξει την κοινωνία του Ρεθύμνου, που από το Φεβρουάριο του 2011 ... φοβόταν και τον ίσκιο της!


Η αστυνομία μετά από έρευνες ενός χρόνου κατάφερε να βάλει τέλος στον τρόμο των κοριτσιών, καθώς όπως αποκάλυψε πίσω από τις επιθέσεις κρυβόταν το δίδυμο των δολοφόνων της ηλικιωμένης στο σπίτι της στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου (διαβάστεεδώ). Ο 23χρονος Ρουμάνος και ο 28χρονος Έλληνας που βασάνισαν, λήστεψαν και σκότωσαν την άτυχη γυναίκα είχαν αναπτύξει "σύνθετη" δράση στο Ρέθυμνο, καθώς έδειχναν "προτίμηση" και στις νεαρές φοιτήτριες, που άλλωστε αποτελούσαν εύκολο στόχο ληστείας και επιπλέον φαίνεται πως τους  ...διέγειραν ερωτικά, καθώς ασελγούσαν σε βάρος τους.cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !