Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σύζυγοι δίγαμου στρατιώτη συναντώνται πρώτη φορά στην κηδεία του!


Αφγανιστάν, στρατιώτης, ΗΠΑ, πόλεμος, νεκρός, κηδεία, σύζυγος, δίγαμος

Πολύ καλά είχε καταφέρει να κρύψει τη διπλή ζωή που ζούσε ο αμερικανός στρατιώτης Μόουζεζ Γκονζάλες, ο οποίος ήταν παντρεμένος με δύο γυναίκες ταυτοχρόνως, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόνο μετά το θάνατό του.Ο δίγαμος στρατιώτης, ο οποίος σκοτώθηκε πριν ένα μήνα στο Αφγανιστάν όπου υπηρετούσε, σε ηλικία 29 ετών, είχε αποκτήσει από ένα παιδί με την κάθε του σύζυγο. Με την πρώτη, ονόματι Νταρλίν, παντρεύτηκε το 2003 στο Λος Άντζελες, και με τη δεύτερη, Ρουθ, το 2010 στο Λας Βέγκας.Όταν η Νταρλίν έλαβε τη σημαία που στέλνει η αμερικανική κυβέρνηση στις χήρες των θυμάτων και κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα, η Ρουθ την κατηγόρησε για απάτη, καθώς, σύμφωνα με τα όσα της είχε πει ο σύζυγό της, είχε πάρει διαζύγιο προτού την παντρευτεί.

Ωστόσο, έκπληκτη έμαθε ότι αυτό ήταν ψέμα, ενώ ακόμα μεγαλύτερο ήταν το σοκ για την πρώτη του σύζυγο, η οποία δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη της άλλης γυναίκας.
Στην κηδεία του στρατιώτη, στην πρώτη σειρά, όπου κάθονται οι συγγενείς, κάθονταν οι δύο σύζυγοι, τα παιδιά τους, καθώς και μια τρίτη γυναίκα, με την οποία ο Γκονζάλες είχε αποκτήσει εξώγαμο παιδί.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !