Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Βανδή-Ζήνα: Η συνεργασία του χειμώνα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Βανδή-Ζήνα: Η συνεργασία του χειμώνα!
Οι διαπραγματεύσεις και το παρασκήνιο μιας συνεργασίας.
Μπορεί οι περισσότεροι από μας να μην έχουμε κανονίσει, ούτε που θα πάμε διακοπές -αν πάμε- αλλά οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις των επιχειρηματιών των νυχτερινών κέντρων για τον επόμενο χειμώνα, έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Μαρασούλης, έχει σκοπό να ενώσει την Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα κάτω από την ίδια μαρκίζα και προς το παρόν τα έχει καταφέρει. Η αρχική του προσέγγιση είχε θετικά αποτελέσματα, μια και οι δύο διάσημες τραγουδίστριες βρήκαν ενδιαφέρουσα και εμπορική την ιδέα.
Όμως το δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων δεν έχει τελειώσει και συνήθως, το μεγαλύτερο ποσοστό παρόμοιων συνεργασιών δεν καταλήγει πουθενά. Είναι πολύ δύσκολο δύο μεγάλα ονόματα να συμφωνήσουν, στην σειρά εμφάνισης, στη διάρκεια του προγράμματος, στο ποιος θα κλείνει το λαϊκό πρόγραμμα. μέχρι και στη μαρκίζα.

Ας ελπίζουμε ότι η Πέγκυ και η Δέσποινα θα βρουν έναν ενδιάμεσο δρόμο στις απαιτήσεις τους, γιατί αυτή τη συνεργασία θέλουμε να την δούμε και κυρίως να την ακούσουμε.

Πηγή:queen.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !