Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Προσποιήθηκε τη νεκρή για να γλιτώσει!


Οι σοκαριστικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ζωολογικό πάρκο στη Νότιο Αφρική, όπου 60χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τσιτάχ.
Η 60χρονη Βάιολετ Ντμέλο (Violet D'Mello), από το Αμπερτίν της Σκωτίας, βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της εντός του περιφραγμένου χώρου όπου διαμένουν τα τσιτάχ, προκειμένου να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία.
Μαζί τους ήταν και μια ακόμη οικογένεια, όταν ξαφνικά ένα από τα τσιτάχ άρπαξε ένα παιδί. Η 60χρονη αντέδρασε αστραπαιαία και έπεσε πάνω του προκειμένου να το προστατέψει. Τα τσιτάχ άρχισαν να τη δαγκώνουν στο κεφάλι και στη συνέχεια στα πόδια και στην περιοχή της κοιλιάς.
Μιλώντας για την εμπειρία της στο BBC, η Βάιολετ εξήγησε πως κατάφερε να επιβιώσει. Δήλωσε πως προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, υπογραμμίζοντας πως έμεινε ακίνητη, προσποιούμενη τη νεκρή προκειμένου να γλυτώσει!
Τις φωτογραφίες τράβηξε ο σύζυγός της 60χρονης γυναίκας, που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.
Τέρας ψυχραιμίας η Βάιολετ, τέρας ψυχραιμίας και ο σύζυγος που ενώ η γυναίκα του βρισκόταν στα δόντια των τσιτάχ, αυτός τραβούσε φωτογραφίες!
Πηγή:radar.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !