Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Το καλύτερο σεξ γίνεται στις διακοπές!


Το καλύτερο σεξ γίνεται στις διακοπές!
Το ''sex on the beach'' δεν ειναι μονο ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ αλλά και η αγαπημένη επιλογή των περισσότερων Αμερικανών,
σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας, την οποία διενήργησε δίκτυο ρομαντικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών, ηλικίας 18 έως 49, δήλωσαν ότι αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι όταν είναι εκτός σπιτιού.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1529 άτομα και βρέθηκε ότι το..... 22% θεωρούν πως οι τροπικές διακοπές είναι το πιο ρομαντικό ταξίδι για ένα ζευγάρι. Για το 19% των συμμετεχόντων στην έρευνα, ένα ρομαντικό ταξίδι σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, είναι πολύ καλύτερο από τις διακοπές σε παραθαλάσσια τοποθεσία.
Μία κρουαζιέρα κι ένα ταξίδι σε μακρινό, εξωτικό προορισμό είναι η επιλογή του 15%, ενώ το 9% προτιμούν ένα άνετο ξενοδοχείο που προσφέρει και πρωινό. Ένα 8%-9% ξεφεύγει επιλέγοντας να περάσει τις διακοπές του σε κάμπινγκ. Οι διακοπές προσφέρουν στα ζευγάρια την απόλυτη ελευθερία από τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις και τους κάνει να επικεντρώνονται στη διασκέδαση αλλά και στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !