Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Πανικός για ένα δωμάτιο στα Μάταλα!
«Τελειώσαμε τις διακοπές και την άδεια μας, αλλά θα πάρουμε σίγουρα κάποια ρεπό για να έρθουμε ξανά στα Μάταλα για το φεστιβάλ».
Η φράση αυτή βρετανού επισκέπτη των Ματάλων, αποτυπώνει τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί γύρω από το φεστιβάλ, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού. Το πλήθος των ντοκυμαντέρ, οι αναφορές στα Διεθνή Δίκτυα, αλλά και η αξιοποίηση του γεγονότος ότι στις σπηλιές εμπνεύστηκαν τραγούδια τους ο John Lennon, o Bob Dylan και η Joni Mitchel, έχουν δημιουργήσει ένα «κύμα» αφίξεων από το εξωτερικό, για το τριήμερο του φεστιβάλ.
Από την πρώτη επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Matala Festival 2012 (2,3,4 Ιουνίου), μέχρι και σήμερα, οι πληρότητες στα τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία των Ματάλων έχουν ξεπεράσει το 80 %, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, δεν θα υπάρχει ούτε… κρεβάτι. Ο Δήμος βέβαια δίνει την εναλλακτική της δωρεάν διαμονής στο Δημοτικό Camping των Ματάλων, ενώ υπάρχουν επίσης αξιόλογα καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού. Η επιλογή της διαμονής σε …
σπηλιές, δεν υπάρχει δυστυχώς, αφού αποτελούν πλέον χώρο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμος Φαιστού με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Αναπτυξιακής Εταιρίας της περιοχής, έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ υψηλότερα από πέρυσι.  Το φεστιβάλ έχει φέτος εμπλουτιστεί με περισσότερες συναυλίες, pre events, τρία stages, V.I.P. Lounges, Fun Park και πολλές παράλληλες δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά.
Ο lead singer από τα Ξύλινα Σπαθιά Παύλος Παυλίδης, ο show man και τραγουδοποιός Πάνος Μουζουράκης, ο ανατρεπτικός Μιχάλης Τζουγανάκης, η απολαυστική Δέσποινα Ολυμπίου και ο νικητής του Greek Idol  Παναγιώτης Τσακαλάκος, αλλά και η μεγαλύτερη tribute band των Doors στην Ευρώπη, είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο τριήμερο φεστιβάλ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !