Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για ...ρεπορτάζ




Μετά τους δημοσιογράφους του Travel channel και το αφιέρωμα στις ομορφιές της Κρήτης, ομάδα Γερμανών ρεπόρτερ θα επισκεφτεί το νησί με σκοπό την δημιουργία ενός αφειρώματος - διασήμισης για τις ομορφιές του τόπου!
Πρόκειται για μια είδηση που αποδεικνύει ότι ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των ξένων παγκοσμίως βρίσκεται η Κρήτη, η οποία συνδυάζει τα μοναδικά τοπία της και τα πανέμορφά μέρη της, με έναν τρόπο μαγευτικό, τραβώντας τα φλας και το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων!

Μετά τους δημοσιογράφους που έκαναν αφιέρωμα στην περιοχή των Ματάλων και την επέλαση των χίπιας και το Λασίθι που έγινε θέμα από το τηλεοπτικό δίκτυο του Travel Channel, τώρα έρχονται και οι Γερμανοί.
Μια εξέλιξη πολύ θετική, αν αναλογιστεί κανείς ότι του τουριστικό προϊόν της Κρήτης έχει χάσει περίπου τους μισούς από τους Γερμανούς τουρίστες που είχε κάποτε στο ...τσεπάκι.
Η άφιξη των Γερμανών δημοσιογράφων αναμένεται άμεσα.
 http://www.creteplus.gr/news/crete/2012-05-10/oi-germanoi-ksantarxontai-gia-reportaz.html

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !