Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η νέα ταινία του Κώστα Βουτσά!

Ο Κώστας Βουτσάς και ο Βασίλης Βαφέας είναι παλιοί γνώριμοι - από το 1984 και μετά έχουν "συναντηθεί" κάμποσες φορές στον κινηματογράφο (Ο 'Ερωτας του Οδυσσέα, Κάθε Σάββατο, 120 Ντεσιμπέλ, Κόκκινη Μαργαρίτα, Γυναικείες Συνομωσίες), όπως και στο θέατρο (Σφήκες κ.α) κάνοντας τους κριτικούς να λένε πως "ο Βουτσάς είναι ηθοποιός-φετίχ για τον Βαφέα" και πως "κοντά στο Βαφέα ο Βουτσάς μεταμορφώνεται σε έναν σημαντικό ερμηνευτή, διαφορετικό απ' αυτόν που γνωρίζουμε".

Τώρα, ο θρύλος αυτός του σινεμά και του θεάτρου και ο σημαντικός δημιουργός συναντιούνται και πάλι, για τη νέα ταινία του Βασίλη Βαφέα, που ξεκίνησε γυρίσματα χθες ,Δευτέρα, στο Φάληρο,με τον πρόχειρο τίτλο "Στo ΜΑΠ, στα 2012"
Φωτογραφίες από την πρώτη λήψη της πρώτης σκηνής έφτασαν στο enikos.gr από αναγνώστη που έτυχε να είναι παρών στο πλατό. Στις πόζες, διακρίνεται ο Κώστας Βουτσάς με την γνωστή ηθοποιό Χριστίνα Κουτσουδάκη, να μιλάνε, καθισμένοι σε ένα παγκάκι στο Φλοίσβο, καθώς και το δελτίο λήψης.
Επικοινωνήσαμε με τον Κώστα Βουτσά και ζητήσαμε λεπτομέρειες για το ρόλο και τη νέα του ταινία. "Είναι μια ταινία - περιπέτεια", μας απάντησε γελώντας." Την ξεκινήσαμε σήμερα και δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει συνέχεια και πότε - σκέψου πως η Χριστίνα (σ.σ. Κουτσουδάκη) ζει μόνιμα στο Λονδίνο και ήρθε σήμερα μόνο για να γυρίσει αυτή τη σκηνή! Ο Βασίλης λέει πως θα γυρίζουμε όποτε έχουμε χρήματα (γέλια). Κι εγώ λέω, πως το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό για τον Βασίλη Βαφέα. Όποτε με χρειάζεται, θα απαντώ... "
Και το "ΜΑΠ" στον τίτλο τι σημαίνει ; "Μώλος, Αυλή, Παγκάκι...Εκεί όπου θα καθόμαστε.. Αυτός είναι και ο ρόλος μας : δυό γεροντάκια που γυρνούν σε διάφορα μέρη, μιλάνε για διάφορα πράγματα και φιλοσοφούν τη ζωή"
Για την ιστορία : αυτή θα είναι η 85η ταινία του Κώστα Βουτσά, που πέρυσι το Δεκέμβριο έκλεισε τα 80 του χρόνια...
enikos.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !