Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ληστές μπούκαραν στην πολυκατοικία που μένει ο Μιχαλολιάκος!


Οι ληστές δεν πτοήθηκαν ούτε από το περιπολικό που φρουρεί μέρα - νύχτα την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής στην Πεύκη.

Τι λένε οι γείτονες.

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια ή μάλλον και στις καλύτερες πολυκατοικίες...ακόμη και σε αυτή που διαμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η απίστευτη ληστεία έγινε το Σάββατο 19 Μαϊου και αποδεικνύει πως οι κακοποιοι δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

Οι ληστές δεν έγιναν αντιληπτοί από τους άνδρες της αστυνομίας που εκεινη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο περιπολικό που φρουρεί την είσοδο της πολυκαοτοικίας και έφτασαν μέχρι το διαμέρισμα του 4ου ορόφου δίχως να του πάρει χαμπάρι κανένας.

Παραβίασαν την εξωπορτα με ευκολία καθώς δεν ήταν ασφαλείας και βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού οπου κυριολεκτικά το έκαναν φύλο και φτερό.

Και όλα αυτά συνέβησαν στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα από αυτό που διαμένει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Οπως δήλωσε στο Newsit μια γειτόνισσα που διαμένει στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας "ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε φύγει για την επαρχία και ευτυχώς την ώρα που έγινε η ληστεία δεν ήταν μέσα ο γιος του. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα κάτω από τη μύτη της αστυνομίας. Μπορεί να υπήρχε περιπολικό που φρουρεί τη κεντρική είσοδο αλλά εδώ είμαστε ένα συγκρότημα κατοικιών και υπάρχουν και άλλες πόρτες".

Σύμφωνα μάλιστα με τους γείτονες ο κύριος Μιχαλολιάκος είναι έξαλλος με το περιστατικό ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο από την ΕΛΑΣ να ενισχυθεί η φύλαξή του.

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !