Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Μου είπε πως θα μου έβρισκε και δουλειά αν πήγαινα και μαζί του! !

Όργια με καθηγητή Πανεπιστημίου....

Ο 40χρονος Β.Α. κατέθεσε τη μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενώ το πρωί της Τετάρτης υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να «στοιχειοθετήσει» όλα όσα έχει αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά.
Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος», όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 όταν γνωρίστηκε με καθηγητή Πανεπιστημίου, τον οποίον όπως δήλωσε ερωτεύθηκε και σύναψε μαζί του ερωτική σχέση. Φαίνεται όμως πως ο συγκεκριμένος άνδρας… είχε και άλλα κατά νου! «Ήταν ενεργητικός, όμως εκμεταλλευόμενος τον έρωτά μου άρχισε να μου προτείνει και άλλες ερωτικές συνευρέσεις».
Ο Β.Α. ισχυρίζεται πως ο καθηγητής του Πανεπιστημίου άρχισε μέρα με τη μέρα να του γνωρίζει και άλλα άτομα! Έτσι στο κρεβάτι «έπεφταν» πολλές φορές ακόμη και 4 ή και 5 άνδρες και όλοι μαζί… συνουσιάζονταν με τον 40χρονο ομοφυλόφιλο.
«Μια μέρα που γνώρισε και τον επιχειρηματία από το Ρίο. Είναι γύρω στα 60 και διατηρεί ατομική επιχείρηση στην περιοχή. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μου είπε πως θα μου έβρισκε και δουλειά αν πήγαινα και μαζί του» δηλώνει ο 40χρονος ομοφυλόφιλος.


Έτσι και ο Ριώτης επιχειρηματίας συμμετείχε στα ανδρικά όργια που γινόντουσαν σε διάφορα σπίτια τόσο στην Πάτρα όσο και στην περιοχή του Ρίου. Όπως ισχυρίζεται ο μηνυτής όλοι στην παρέα του καθηγητή ήσαν ενεργητικοί, κάποιοι είχαν και σχέσεις με γυναίκες, και όλοι τον εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά. «Με είχε παρασύρει, με είχε κάνει υποχείριό του επειδή τον αγαπούσα, τώρα όμως τον μισώ για όσα έχω τραβήξει» δήλωσε ο 40χρονος.
Συνολικά στη μηνυτήρια αναφορά του εμπλέκει πάνω από είκοσι άτομα. Δεν γνωρίζει τα ονόματα όλων, όμως τους θυμάται… έναν προς έναν και όποτε τους συναντήσει στον δρόμο θα τους αποκαλύψει! Πρόκειται για «επώνυμους» της κοινωνίας των Πατρών – προφανώς φίλους του καθηγητή, που τους άρεσε και το ομοφυλοφιλικό σεξ, έστω και αν οι ίδιοι δεν είχαν δοκιμάσει πρωκτική επαφή… στον εαυτό τους! Τα ερωτικά ραντεβού ήταν συνεχή – ο μηνυτής αναφέρει πως τουλάχιστον μία φορά κάθε 15 ημέρες συμμετείχε σε ανδρικό όργιο που διοργάνωνε ο καθηγητής Πανεπιστημίου.

Η υπόθεση όπως είναι φυσικό αναμένεται να λάβει μεγάλες διαστάσεις, πόσο μάλλον αν τελικά φθάσει στο ακροατήριο και καθίσουν στο εδώλιο «επώνυμοι» κατηγορούμενοι για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Ρίου (γύρω στα 60) και είκοσι ακόμη άτομα (ιδιοκτήτες καταστημάτων της Πάτρας, γιατρούς, δικηγόρους κλπ) εμπλέκει 40χρονος ομοφυλόφιλος στη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη....

ierosagon.org

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !