Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ελληνας ο διάδοχος του Καραγεωργίου!


Πάντα σε περίοπτη θέση το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ελληνας ο διάδοχος του Καραγεωργίου!


Σε λύση από την Ελληνική αγορά, καταλήγει ο Εργοτέλης για τον διάδοχο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο, την ίδια ώρα που και πηγές εκ των έσω επιβεβαιώνουν για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Ο τελευταίος δείχνει να είναι το φαβορί, ωστόσο οι προτάσεις προς την διοίκηση του Εργοτέλη, για την θέση του προπονητή είναι πολλές. Απόφαση αναμένεται να ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρα ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.
Την ίδια ώρα η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για το βαθύ ξεκαθάρισμα που θα επιχειρηθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Απόστολος Παπουτσάκης θα συναντηθεί με τους παίκτες και θα τους εξηγήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα.
Από αυτούς που μένουν ελεύθεροι, όπως είναι οι Λεάλ,Μπέτο,Τζούνιορ,Καρέλης, μόνο ο πρώτος είναι δεδομένο ότι αποχωρεί. Ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από τους παίκτες που έχουν συμβόλαια. Την ίδια ώρα «αγκάθια» για τον Εργοτέλη είναι οι Κουτσιανικούλης και Μπούντιμιρ τα συμβόλαια των οποίων είναι ψηλά για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής.
Στο πρόγραμμα της ομάδας που θα συνεχιστεί μέχρι τις 20 Μαίου συμμετέχουν οι Κοζορώνης και Δωματάς από την ομάδα Κ20.
cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !