Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Είναι 40άρα, κυκλοφορεί με κάμπριο αυτοκίνητο...


Είναι 40άρα, κυκλοφορεί με κάμπριο αυτοκίνητο και σε χρώμα που παραπέμπει... στην «καυτή» συνήθειά της και προσκαλεί άνδρες για ερωτικές περιπτύξεις... με το αζημίωτο!
«Είναι εύκολο να την συναντήσεις καθώς τη...
γνωρίζουν πολλοί» μας εκμυστηρεύθηκε ταξιτζής από την Πάτρα, τον οποίον πλησίασε η «καυτή κυρία» και του ζήτησε 50 ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.
«Όταν της είπα πως είναι πολλά, κατέβασε την τιμή στα 40» πρόσθεσε ενώ μας αποκάλυψε πως έμαθε από συνάδελφό του πως προσφέρεται ακόμη και για σεξ με 2 ή και με 3 άνδρες, αρκεί βέβαια να πληρωθεί ανάλογα!
Η 40άρα γυρνά σε διάφορα στέκια με το «χαρακτηριστικό» αυτοκίνητό της, και σύμφωνα με πληροφορίες από άνδρες που «δοκίμασαν»... γνωρίζει τόσο καλά τα κόλπα του έρωτα που κανείς δεν φεύγει δυσαρεστημένος από το κρεβάτι της!
«Είναι πολύ άνετη. Δίνει το τηλέφωνό της σε άτομα που εμπιστεύεται και οποιοσδήποτε μπορεί να την βρει εύκολα και να περάσει όμορφα» συνέχισε ο ταξιτζής. Πρόκειται για μία καλλίγραμμη γυναίκα που παρά την ηλικία της (δεν είναι και κοριτσάκι) επιβεβαιώνει στην πράξη το γνωστό άσμα που αναφέρεται στις σαραντάρες και τις εικοσάρες!
Οσο για την πελατεία της; Αν κρίνουμε από το αυτοκίνητό της, σίγουρα θα είναι αυξημένη, ενώ ίσως λαμβάνει και «δωράκια» (εκτός του συμφωνημένου ποσού) για τις υπηρεσίες που προσφέρει!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !