Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Βουλευτές σπεύδουν να αγοράσουν φωτογραφίες για τ ορκωμοσία 40 ευρώ για κάθε μία!

Σε υπαίθρια αγορά μετατράπηκε το Κοινοβούλιο, με δεκάδες νεοεκλεγέντες βουλευτές να σπεύδουν να αγοράσουν φωτογραφίες από την ορκωμοσία τους, καταβάλλοντας 40 ευρώ για κάθε μία... χωρίς απόδειξη.

Ο γνωστός στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου φωτογράφος Ντίμης Αργυρόπουλος....
και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένωσε δύο τραπέζια στο καφενείο της Βουλής και άπλωσε πάνω τους δεκάδες φωτογραφίες από την ορκωμοσία των βουλευτών.

Αμέσως, οι νεοεκλεγέντες βουλευτές έσπευσαν να δουν αν ο φωτογραφικός φακός έχει τιμήσει και τους ίδιους. Μια φωτογραφία άλλωστε από την πρώτη ημέρα στη Βουλή είναι πολύτιμη τόσο για το προσωπικό τους αρχείο όσο και για τον τοίχο του πολιτικού τους γραφείου.

Το πραγματικό σοκ όμως τους ήρθε μετα. Όταν ζήτησαν να μάθουν με ποιο τρόπο μπορούν να αποκτήσουν τις φωτογραφίες, πληροφορήθηκαν ότι έπρεπε να καταβάλουν 40 ευρώ για κάθε μία!

Οι περισσότεροι λοιπόν από ντροπή και μόνο έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με ορισμένους να πληρώνουν ακόμα και περισσότερα από 100 ευρώ για λίγες φωτογραφίες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !