Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο Ζούκερμπεργκ τσιγγουνεύτηκε και στο δαχτυλίδι γάμου-Κόστισε μόλις 19.500 ευρώ


Ο Ζούκερμπεργκ τσιγγουνεύτηκε και στο δαχτυλίδι γάμου-Κόστισε μόλις 19.500 ευρώ

Μπορεί η Πρισίλα Τσαν, η νέα κα Ζούκερμπεργκ, να το έδειχνε περήφανη κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο πατρικό της στο Πάλο Άλτο, αλλά όλοι σχολίασαν αρνητικά την τιμή του. Καθώς επίσης και το απλοϊκό σχέδιο, έμπνευσης του Μαρκ.Τα ρουμπίνια είναι πιο φτηνά από τα διαμάντια. Κάτι που έπαιξε ρόλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην επιλογή του Ζούκερμπεργκ να επιλέξει ένα τέτοιο (κόστους 8-10.000 δολαρίων) ως κεντρική πέτρα στο χρυσό δαχτυλίδι γάμου που πρόσφερε στην Πρισίλα.



Αν και υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν να βλέπουν την θετική πλευρά των πραγμάτων και να εστιάζουν στο γεγονός ότι η Πρισίλα είναι Ασιατικής καταγωγής, μια κουλτούρα που έχει σε πολύ μεγάλη υπόληψη τα ρουμπίνια, αφού αντιπροσωπεύουν το πάθος και θεωρούνται δείγμα σοφίας.

Η ουσία είναι ότι το δαχτυλίδι γάμου του ανθρώπου με προσωπική περιουσία 19 δις δολάρια κόστισε 20 φορές λιγότερο από το αντίστοιχο που έδωσε πριν από μερικούς μήνες ο Πιτ στην Τζολί.
Όσον αφορά εκείνους που θα ισχυριστούν ότι το δαχτυλίδι εντάσσεται στην γενικότερη κουλτούρα του ζεύγους -που επέλεξε να κάνει τον γάμο στην πίσω αυλή του σπιτιού τους και να μην πάει καν μήνα του μέλιτος- η απάντηση είναι προφανής.
Πρόκειται για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η γαμήλια τελετή έρχεται και φεύγει. Το δαχτυλίδι μένει στο χέρι για μια ολόκληρη ζωή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !