Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πάνω από 1 κιλό δυναμίτιδα στο μπαρ

Αποφασισμένοι να καταστρέψουν το μαγαζί ήταν οι άγνωστοι που τη νύχτα τοποθέτησαν πάνω από ένα κιλό δυναμίτισα μέσα στο μπαρ "Like" επί της οδού Δουκός Μποφώρ στο Ηράκλειο. Η εκρηκτική ύλη, μάλιστα, τοποθετήθηκε στο κέντρο του bar, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε όλο το μαγαζί.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 01.50 τα ξημερώματα κι ευτυχώς το μαγαζί ήταν κλειστό, κι έτσι δεν κινδύνευσε κανένας. Ωστόσο, λόγω της ισχυρής έκρηξης που "πέταξε" πόρτες και παράθυρα στο δρόμο αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα, εύκολα θα μπορούσε κάποιος να τραυματιστεί, αν για ... κακή του τύχη  περνούσε από τη Δουκός Μποφώρ εκείνη την ώρα...




Πορτοπαράθυρα εκτοξεύτηκαν στο δρόμο

Το μαγαζί έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, με τις ζημιές να "πιάνουν" απ'άκρη σ'άκρη, σπάζοντας τις τζαμαρίες τόσο της εισόδου (από την πλευρά της οδού Δ.Μποφώρ) όσο και της πίσω πλευράς (που βλέπει στην παραλιακή). Σύμφωνα πάντως με την αυτοψία μηχανικού, το κτίριο δεν έχει υποστεί ζημιές ως προς τη στατικότητά του, ενώ δεν έχουν προκληθεί φθορές σε γειτονικά κτίρια.

Στο σημείο βρέθηκε από νωρίς η αστυνομία συλλέγοντας στοιχεία, ενώ αποκλεισμένη ήταν ως, περίπου, τις 08.00 η οδός Δουκός Μποφώρ από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας. 

"Με είχαν απειλήσει" 

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης του Like bar αναφέρει ότι δεν είχε διαφορές με κανένα, οικονομικές ή άλλης φύσης, ενώ ο μόνος λόγος στον οποίο μπορεί να αποδώσει το συμβάν είναι ... οι χαμηλές τιμές του μαγαζιού!

Το bar ήταν ανοιχτό κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και, σύμφωνα με τον ίδιο, πουλούσε ποτά έναντι χαμηλού αντιτίμου, γεγονός που δεν αποκλείεται ... να ενόχλησε. Μάλιστα, ο λέει ο 37χρονος, πριν περίπου ένα μήνα, δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος, με χαρακτηριστική κρητική προφορά, του είπε "άλλαξε τις τιμές, μη βρεις το μαγαζί σου στην Ντία"!
cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !