Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τελικά δεν ήταν η καλύτερη δουλειά του κόσμου !

Πριν από τρία χρόνια πανηγύριζε, επειδή κατάφερε να επιλεγεί ανάμεσα σε 35.000 υποψηφίους για την καλύτερη δουλειά του κόσμου», ως επιστάτης στη νήσο Χάμιλτον, στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Υφαλο, στην Αυστραλία. Οι πανηγυρισμοί όμως για την εμπειρία αλλά και τον...




μισθό των 85.400 ευρώ για έξι μήνες δεν δικαιώθηκαν για τον 37χρονο σήμερα Μπεν Σάουθολ από το Χαμσάιαρ. Βλέποντας από μακριά πια την εμπειρία αποκαλύπτει ότι δούλεψε πολύ σκληρά, τον χώρισε η σύντροφός του, ενώ τον τσίμπησε και μια δηλητηριώδης μέδουσα!

«Θα έπρεπε να είχε χαρακτηριστεί η πιο εντατική δουλειά του κόσμου» δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ οι περιγραφές του δείχνουν ότι είναι και η πιο επικίνδυνη.

«Μια μέρα που έκανα τζετ-σκι με φίλους μου σε μια ήσυχη παραλία του νησιού, την ώρα που έβγαινα από τη θάλασσα ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα στο μπράτσο μου. Λίγη ώρα μετά ένιωθα να καίω και ίδρωνα, είχα πονοκέφαλο κι ένιωθα πόνο στη μέση, σφίξιμο στο στήθος και πολύ υψηλή πίεση. Ηρθα πολύ κοντά με μια μέδουσα που μπορεί να σε στείλει στον θάνατο» αφηγείται.

Οσον αφορά τη σχέση του με την Μπριάνα Γουάτκινς, που ήταν η αγαπημένη του όταν επιλέχθηκε για την καλύτερη δουλειά του κόσμου, προφανώς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του Ροβινσώνα για έξι μήνες και το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

/www.enimerwsi.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !