Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η διαφθορά της Πράγας έγινε… αξιοθέατο

Πράγα,διαφθορά,αξιοθέατο,τουρίστας,κάστρο,Κάρολος,περιοδεία,τσεχία,λομπίστας,δια

Μέχρι σήμερα οι τουρίστες που επισκέπτονταν την τσεχική πρωτεύουσα θαύμαζαν αξιοθέατα όπως η Γέφυρα του Καρόλου και το Κάστρο της Πράγας, πλέον όμως, χάρη στον Τσέχο συγγραφέα και σκηνοθέτη Πετρ Σούρεκ, θα μπορούν να κάνουν τουρισμό και στην εκτεταμένη διαφθορά.
Με στόχο να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της μετα-κομμουνιστικής Τσεχίας, ο Σούρεκ θα διοργανώνει τουρ στα μεγάλα συγκροτήματα διαμερισμάτων όπου κατοικούν διεφθαρμένοι πολιτικοί και επαγγελματίες λομπίστες, καθώς και στα υπερτιμημένα δημόσια έργα, με στόχο να ψυχαγωγεί τους τουρίστες όχι εξιστορώντας τις δόξες του παρελθόντος, αλλά περιγράφοντάς τους τα προβλήματα του παρόντος.

Ο ίδιος δηλώνει σίγουρος ότι η «Περιοδείας της Διαφθοράς», όπως ονομάζεται το τουρ του, θα έχει μεγάλη επιτυχία, προσπαθεί ωστόσο να καλύπτει τα νώτα του, στοχοποιώντας μόνο τις περιπτώσεις διαφθοράς που έχουν ήδη λάβει ευρεία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του.
Η χώρα έχει κακή φήμη διεθνώς, καθώς στη λίστα που συντάσσει η Διεθνής Διαφάνεια με τις πιο διεφθαρμένες χώρες, μοιράζεται την 57η θέση με την Σαουδική Αραβία και τη Ναμίμπια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !