Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Έρχεται το μικρότερο οικολογικό αυτοκίνητο του κόσμου!


Έρχεται το μικρότερο οικολογικό αυτοκίνητο του κόσμου! [εικόνες]

Περίπου ενάμισι μέτρο ύψους, 35 κιλά βάρους και πλάτος μόλις ένα μέτρο. Ναι αυτό είναι αυτοκίνητο και ονομάζεται «Volpe». Μπορεί επίσης να φορτιστεί σε οποιαδήποτε πρίζα!

Το «Volpe» είναι ένα καθαρά αυτοκίνητο πόλης με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει μόλις τα 50 χλμ/ώρα, πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι και τόσο ταξιδιάρικο... Έχει μικρό χώρο αποσκευών, όμως έχει πολλά μα πολλά πνεονεκτήματα.
Η εταιρία Volpe ανήκει στον Ιταλό επιχειρηματία Ρομάνο Αρτιόλι, πρώην ιδιοκτήτη των εμπορικών σημάτων της Bugatti και Lotus, και σχεδιάστηκε από την εταιρία Zagato. Στόχος του μίνι- αυτοκινήτου είναι να διευκολύνει τους πολίτες των μεγάλων αστικών κέντρων και να ανακουφίσει από τη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η Isabella Artioli, αντιπρόεδρος της Volpe, δήλωσε: «Το αυτοκίνητο μας απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να κινούνται μέσα στη πόλη με στιλ και ελευθερία. Το πάρκινγκ θα είναι μια απλή υπόθεση και θα διευκολυνθεί η αστική κυκλοφορία».
Το Volpe ανήκει στη κατηγορία των ηλεκτροκίνητων τετράκυκλων και για την οδήγηση του απαιτείται δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Όταν βγει στην αγορά – αρχές 2013 - θα κοστίζει περίπου 7.000 ευρώ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !