Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΟΦΗ: "Ακάλυπτος" με επιταγές του Αναστόπουλου!




Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των "ασπρόμαυρων" ζητά εταιρεία που έχει υπό την κατοχή της, ακάλυπτες επιταγές, ύψους 18.000 ευρώ, οι οποίες δόθηκαν στο Νίκο Αναστόπουλο!
Ο νεοσύστατος κίνδυνος αποκαλύφθηκε σε εκπομπή τοπικού αθλητικού ραδιοφώνου, από τον νομικό της ΠΑΕ, Ντίνο Μανταδάκη και αναλύθηκε εκτενώς:

"Πρέπει να τακτοποιηθεί και το υπόλοιπο της οφειλής από μια εταιρεία στην οποία ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, έχει δώσει κάποιες επιταγές της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το θέμα αυτό δεν έχει σχέση με αθλητικές διαφορές. Αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που αφορά στην κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτό το θέμα δεν είναι τωρινό. Η εταιρεία αυτή ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την διαδικασία τηε κατάπτωσης της εγγυητικής του ΟΦΗ. Ακολούθησε ο Νατσούρας που ρυθμίστηκε. Και ακολούθησαν ο Σταυρακάκης με τον Κασμερίδη. Και για το θέμα με τις επιταγές αυτές πήρε αναβολή μέχρι τις 15 Μαίου και πρέπει να τακτοποιηθεί. Είναι ένα από τα αγκάθια. Είναι  18 χιλιάδες ευρώ".
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !