Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

'Μαύρα σύννεφα'' στον Εργοτέλη


Φτάνοντας στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και ενώ στον Εργοτέλη θα δώσουν τον τελικό αγώνα για την επιβίωση η οποία πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εκείνους, ξεκινάει ο απολογισμός για τα αίτια που οδήγησαν τους κιτρινόμαυρους στο χείλος του γκρεμού. 

Ο επιμερισμός των ευθυνών μπορεί να περιμένει μια βδομάδα ακόμη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η...τραγωδία. Αν ο Εργοτέλης τελικά υποβιβαστεί τότε σαφώς θα μπορούμε να μιλάμε για έγκλημα, ένα έγκλημα που ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να συντελεστεί. 

Σε ένα πρωτάθλημα που ο ανταγωνισμός ήταν μικρότερος από ποτέ, με ομάδες χαμηλών μπάτζετ και απλήρωτων ποδοσφαιριστών ο Νίκος Καραγεωργίου δεν κατόρθωσε να συγκρότηση ένα σύνολο που όχι μόνο θα στεκόταν αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα αλλά θα τερμάτιζε σε υψηλές θέσεις. 

Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος: η Ευρώπη. Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο η Ευρώπη από το Νευροκόπι δεν απέχει πολύ. 

Οι λανθασμένες επιλογές του καλοκαιριού κυρίως στον μεταγραφικό τομέα, σε συνάρτηση με την ανικανότητα του Καραγεωργίου να διαχειριστεί ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές οδηγούν το καράβι στα βράχια. 
flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !