Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η καλύτερη παραλία της Κρήτης!




Ποιες παραλίες του νησιού προηγούνται στην κατάταξη του διαγωνισμού, τον οποίο διοργανώνει το Cretanbeaches.com, με σκοπό την ανάδειξη της παραλίας που έχει κερδίσει την αγάπη όλων!
Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται ο προκριματικός Γύρος για το Top 20 με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να ψηφίσουν ανάμεσα στις 100 ωραιότερες παραλίες του νησιού



"Έχουμε επιλέξει τις 100 καλύτερες παραλίες, σύμφωνα με τις βαθμολογήσεις των χρηστών ως τώρα. Με τη συμμετοχή σας, θα προκύψει μια λίστα με τις 20 καλύτερες παραλίες της Κρήτης, επιλέγοντας τις παραλίες με τις 20 καλύτερες βαθμολογίες την 1η Ιουλίου. Αυτές οι 20 παραλίες θα προκριθούν στον τελικό, όπου θα προκύψει η καλύτερη παραλία της Κρήτης για το 2012!", αναφέρει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.
Μέχρι σήμερα την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Μπάλος στα Χανιά με 4.69/5 , ακολουθεί η παραλία της Φαλάσαρνας με 4.65/5, το Ελαφονήσι με 4.63/5, το Κεδρόδασος με 4.59/5 και η παραλία της Μπελεγρίνας στη Χρυσή με 4.53/5!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !