Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Καθηγητής ανάγκαζε τις μαθήτριες του να κάνουν σεξ μαζί του για καλούς βαθμούς


Είχε διαφορετικά-από τα συνηθισμένα-κριτήρια αξιολόγησης για τις μαθήτριες του. Ο καθηγητής τις βαθμολογούσε ανάλογα με τις σεξουαλικές επιδόσεις τους αφού ουσιαστικά τις ανάγκαζε να περνούν από το κρεβάτι του...για να μπορούν να προοδεύσουν.
Ο 32χρονος καθηγητής από την Οκλαχόμα είχε μετατρέψει σε σεξουαλικό καταφύγιο τις αίθουσες διδασκαλίας
Ο Casey Hauff σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έπειθε νεαρές μαθήτριες του να κάνουν σεξ μαζί του με αντάλλαγμα καλύτερους βαθμούς.Όπως αποκαλύπτει ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KJRH ο 32χρόνος διώκεται για έντεκα κακουργήματα. Πολλές από τις σεξουαλικές επαφές έλαβαν στο σχολείο κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.
Ο καθηγητής είχε μετατρέψει τις αίθουσες διδασκαλίας, σε αίθουσες «αμαρτίας» ικανοποιώντας τις σεξουαλικές του ορέξεις. Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο νεαρός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του.
Μάλιστα κάποιες από αυτές αφού τις ανάγκασε να δουν μαζί του άσεμνο πορνογραφικό υλικό τις σοδόμισε. Ο 32χρόνος παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ αναμένεται η δίκη του στις 18 Απριλίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !