Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

BBC: Περισσότεροι οι δημοσιογράφοι από τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


BBC: Περισσότεροι οι δημοσιογράφοι από τους αθλητές στους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΤο BBC θα απασχολήσει προσωπικό 765 ατόμων...Ολυμπιακούς Αγώνες, ομάδα μεγαλύτερη από τους 550 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη Μεγάλη Βρετανία. για να καλύψει τους φετινούς
Σύμφωνα με την Guardian, το BBC αναμένεται να κάνει ρεκόρ μεταδίδοντας 2.500 ώρες live από τους Αγώνες του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των 26 καναλιών που είναι αφιερωμένα σε κάθε άθλημα.
Ο Roger Mosey, υπεύθυνος του BBC για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε πως η αύξηση στον αριθμό των υπαλλήλων (493 άτομα στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο) ήταν αναπόφευκτη, δεδομένης της αυξημένης μετάδοσης με 4 φορές περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια και έναν επιπλέον ραδιοφωνικό σταθμό σε σχέση με το 2008, ενώ μειώνονται τα έξοδα αφού οι αγώνες γίνονται στη χώρα τους.
Σε όσες κρίνουν αρνητικά την πολυάριθμη ομάδα των δημοσιογράφων ο Mosey επισημαίνει ότι το αμερικανικό NBC θα διαθέσει ομάδα 2.800 ατόμων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το Sky Sports είχε προσωπικό 130 ατόμων για έναν μόνο αγώνα της Premier League.
newscode.gr 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !