Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Βατσινάς συνεχίζει να κάνει …δύσκολη την ζωή των παραγόντων του ΟΦΗ

"Μπλόκαρε" 66 χιλ. ευρώ απο κατάσχεση σε έσοδα του ΟΠΑΠ 66 χιλ. ευρώ, που είχαν προγραμματιστεί απο την Δ.Ε. του ΟΦΗ να δοθούν σε Λόπες, Ξενοδόχοφ,Κασμερίδη,Σταυρακάκη.

Ο Βατσινάς  συνεχίζει να κάνει …δύσκολη την ζωή των παραγόντων του ΟΦΗ Ο Φανούρης Βατσινάς μπορεί την Κυριακή να βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι  του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, δείχνοντας μια διάθεση να αφήσει πίσω τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, όμως την Δευτέρα, είπε «όχι» στο αίτημα των ανθρώπων του ΟΦΗ, για να «απευλευθερώσει» τις 66 χιλ. ευρώ που έχει δεσμεύσει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την χορηγία του ΟΠΑΠ.

Την Παρασκευή για το λόγο αυτό ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, ταξίδεψε στην Αθήνα, με τον Κώστα Τουγλή, για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων (τα χρήματα ήταν να πάνε στον Βατσινά και ο ίδιος να τα δώσει εκ των υστέρων στην ΠΑΕ ΟΦΗ), όμως την Δευτέρα άλλαξε άποψη. Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Χρήστο Μιχαλόπουλο του απάντησε ότι «άλλαξαν κάποια δεδομένα». Ο Βατσινάς τόνισε για το θέμα αυτό ότι «δεν θα κάνω πάντα εγώ τα χατίρια της ομάδας, την ώρα που οι άλλοι κοιτάνε την τσέπη τους». Πάντως στον ΟΦΗ λένε ότι έκαναν και τα εισιτήρια στον Φ. Βατσινά για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να διευκολύνει την ομάδα, αλλά εισέπραξαν μια αντιμετώπιση που δεν την περίμεναν. Πόσο μάλλον επειδή, ο Βατσινάς έχει ήδη εισπράξει φέτος τις 300 χιλ. ευρώ που προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία.
Στον ΟΦΗ προόριζαν τις 66 χιλ. ευρώ για να καλύψουν τις υποθέσεις των δυο Ισπανών Λόπες και του Ξενοδόχοφ για την αδειοδότηση, αλλά και να βάλουν  χρήματα στους λογαριασμούς των Σταυρακάκη και Κασμερίδη, προκειμένου να αποσύρουν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, υπόθεση, που έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τρίτη το πρωί.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !