Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Οι Κρητικοί περίμεναν με στειλιάρια την αποστολή της Χρυσής Αυγής!

Έτοιμοι για πόλεμο ήταν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι κάτοικοι της Άνω Βιάννου…


Είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του χωριού, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στα μέλη της Χρυσής Αυγής να περάσουν από το χωριό τους!

Όταν δόθηκε το σύνθημα ότι το πούλμαν που μεταφέρει τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιχειρούσε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο προκειμένου να φτάσει στο μνημείο υπέρ των πεσόντων κατά το ολοκαύτωμα της Επαρχίας Βιάννου, κινήθηκαν, κρατώντας στειλιάρια στα χέρια τους, προς την είσοδο του χωριού!

Περίπου 180 άτομα βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού Άνω Βιάννος, Ηρακλείου Κρήτης, αποφασισμένοι να «κλείσουν» τον δρόμο στα μέλη της Χρυσής Αυγής που επιθυμούσαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο που είχε στηθεί για να τιμήσει τους πεσόντες, κατά το ολοκαύτωμα της περιοχής, από τους Γερμανούς.



«Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Χρυσής Αυγής, υποχώρησε πριν μπει στο χωριό μας. Δύο μέλη της ομάδας έφτασαν με ΙΧ στη είσοδο του χωριού και όταν μας είδαν οπλισμένους με ξύλα στα χέρια ειδοποίησαν τους υπόλοιπους να υποχωρήσουν. Εμείς είχαμε μοιραστεί σε δύο ομάδες: Μία που βρισκόταν στο χωριό και άλλη μία που τους περίμενε στον χώρο που ήθελαν να καταλήξουν. Δεν θα περνούσαν ποτέ» δήλωσε κάτοικος του χωριού που έδωσε το παρόν στην χθεσινή μάχη!

Ο δήμος Βιάννου, τόσο με τις δηλώσεις του δημάρχου όσο και με τις αντιδράσεις των πολιτών έδωσε σε όλους να καταλάβουν ό, τι δεν θέλουν στον τόπο τους την Χρυσή Αυγή!





prionokordela.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι Κρητικοί περίμεναν με στειλιάρια την αποστολή της Χρυσής Αυγής! http://24wro.blogspot.com/2012/04/blog-post_8881.html#ixzz1sl9iYmG9

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !