Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Support Greece φωνάζουν στο Facebook οι Έλληνες της Ολλανδίας!

Support Greece φωνάζουν στο Facebook οι Έλληνες της Ολλανδίας! 
Ένα νέο group δημιουργήθηκε από Έλληνες της Ολλανδίας στο Facebook με σκοπό τη...στήριξη της πατρίδας μας, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους.

Οι δημιουργοί της ομάδας θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, υλοποιώντας πρωτοβουλίες για τη στήριξη της χώρας μας.

Όπως άλλωστε τονίζουν: ''Είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν, ιδιαίτερα μέσω ατομικής πρωτοβουλίας, ειδικά οταν πρόκειται για νέους ανθρώπους που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό το group ευχόμαστε να είναι η αρχή ενός παγκόσμιου οργανισμού που θα στηρίζει καθημερινά και με πράξεις όλους τους Έλληνες, οι οποίοι τώρα έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.''Τα μέλη της ομάδας Support Greece, οργανώνουν έτσι εκδηλώσεις για τη στήριξη των αδύναμων ομάδων στην Ελλάδα, όπως εκστρατείες προσφοράς ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών σε ιδρύματα, οργανισμούς, κοινότητες, οικογένειες. Ανάμεσα στις δράσεις τους στο εξωτερικό, η συγκέντρωση υπογραφών για την πίεση των ξένων Κυβερνήσεων και πολιτικών ώστε να βρεθούν περισσότερες χώρες στο πλευρό μας..

Ως τώρα το group μετρά 4,500 μέλη.

prionokordela.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !