Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Eπικύρηξε τους κακοποιούς που χτύπησαν την μητέρα του στο Youtube!




Είναι από τις φορές που το διαδίκτυο μπορεί πραγματικά να...
βοηθήσει τους πολίτες.
Ένας νεαρός Ιταλός, ανέβασε στο Youtube το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση που δέχθηκε η μητέρα του από κλέφτες, μες στη μέση του δρόμου.


Ο Giuseppe Munciguerra προσφέρει μάλιστα αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον έχει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών.


''Αυτή είναι ληστεία που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2012 στο Frattamaggiore, στη Νάπολη. Εάν γνωρίζετε έναν από τους δύο ληστές (δύο ηλίθιοι) παρακαλώ ενημερώστε με ώστε να τους δείξω πώς να χτυπούν κάποιον. Αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα μου και με εξόργισε να βλέπω πως χτυπούν έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Εάν κάποιος μπορεί να μου πει τα ονόματά τους, θα πάρει 2.000 ευρώ. Ευχαριστώ'', γράφει ο Ιταλός.




Το σοκαριστικό βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 30.000 χρήστες μέσα σε 24 ώρες, ενώ το αναπαγήγαγαν και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.


Στο βίντεο η γυναίκα εμφανίζεται να περπατά σε έναν άδειο δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο σταματά πίσω της. Ένας άνδρας βγαίνει από το αυτοκίνητο και της επιτίθεται για να της πάρει την τσάντα της. Εκείνη αντιστέκεται και τότε βγαίνει από το αυτοκίνητο και ο συνοδηγός και επιτίθεται και εκείνος στη γυναίκα. Οι δύο άνδρες της αρπάζουν την τσάντα και μπαίνουν στο αυτοκίνητο αλλά η γυναίκα δεν τα παρατά και αρχίζει να χτυπά και να κλωτσά το αυτοκίνητο.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !