Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Κρήτη: Στα ίχνη παρακρατικής οργάνωσης που χτυπάει αλλοδαπούς!


Μεγάλη έρευνα υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Ηρακλείου για την παρουσία παρακρατικής οργάνωσης η οποία έχει αναπτύξει τις τελευταίες εβδομάδες έντονη ρατσιστική δράση εναντίον....

αλλοδαπών σε δυτικό προάστιο του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Στους αστυνομικούς έχουν φτάσει πληροφορίες από κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής για κακοποίηση αλλοδαπών, για φθορές στις περιουσίες τους τον τελευταίο ένα με ενάμιση μήνα. Αλλοδαποί που έπεσαν θύματα των μελών της συγκεκριμένης ομάδας όπως έχει καταγγελθεί, αρνούνται φοβούμενοι την απέλαση να καταγγείλουν τη βία ενάντιον τους αλλά και τις ζημιές που έχουν υποστεί οι περιουσίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η συγκεκριμένη ομάδα που αποτελείται από περισσότερα από πέντε άτομα κινείται στην συγκριμένη περιοχή αναζητώντας αλλοδαπούς τους οποίους εάν είναι μόνοι τους, τους χτυπούν με τα χέρια ή με ξύλα, διαφορετικά εάν δεν είναι γι αυτούς πρόσφορο το έδαφος βρίσκουν πού διαμένουν και στη συνέχεια προκαλούν φθορές στις περιουσίες τους.

Το τελευταίο θύμα των συγκεκριμένων ατόμων ήταν νεαρός αλλοδαπός ασιατικής καταγωγής ο οποίος κατήγγειλε τις φθορές σε βάρος του αυτοκινήτου του στις Αρχές. Σύμμαχο του ο νεαρός αλλοδαπός βρήκε και γείτονές του, οι οποίοι γνωρίζουν τι του συνέβη και ανώνυμα έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες στην Αστυνομία. Οι αυτόπτες πάντως μάρτυρες εμφανίστηκαν και οι ίδιοι προβληματισμένοι για το εάν θα πρέπει να μιλήσουν και να βοηθήσουν την Αστυνομία να φτάσει στις ταυτότητες των δραστών. Την υπόθεση σύμφωνα με τις ίδιες πήγες ενημέρωσης χειρίζεται από κοινού η κρατική και η δημόσια Ασφάλεια λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !