Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πάτρα - Το περίπτερο που ψωνίζεις την… περιπτερού!

Περιπτερού στην Πάτρα συνήθιζε να ντύνεται «καυτά». Μίνι φούστες, σέξι μπλούζες και ό,τι άλλο συνδέεται με μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση. Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να δημιουργεί… ουρά έξω από το περίπτερό της…

Πλέον, σύμφωνα με το dete.gr, οι οι πληροφορίες που προστέθηκαν τώρα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται να είναι γνωστή σε κύκλους για τα... «ιδιαίτερα ραντεβού» που πραγματοποιεί με ενδιαφερόμενους έναντι φυσικά αμοιβής. Και όπως αναφέρει το site της Πάτρας, μιλάμε για ερωτικά ραντεβού τα οποία κλείνει με πελάτες που πηγαίνουν στο περίπτερο αλλά γνωρίζουν το... παρασύνθημα!
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Ότι για να μην προδοθεί κανείς και για να μην παρουσιαστούν μπερδέματα με τις αρχές, το μυστικό για την κρυφή δράση της γυναίκας πηγαίνει από στόμα σε στόμα. Όμως και πάλι, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει στο περίπτερο και να της ζητήσει συνάντηση. Κάθε φορά υπάρχει ένα σύνθημα και ένα παρασύνθημα που ο ενδιαφερόμενος πρέπει να γνωρίζει ώστε να ανοιχτεί η περιπτερούχος και εφόσον τον εγκρίνει να κλείσει μαζί του το ραντεβού.
Για παράδειγμα, ο υποψήφιος πελάτης πρέπει να πάει εκεί να ζητήσει ένα πακέτο τσιγάρα με... άρωμα. Εκείνη τον ρωτά τι άρωμα και ο πελάτης απαντά βανίλια. Έτσι και οι δυο έχουν μπει πια στο νόημα και αρχίζουν την κουβέντα για τα... υπόλοιπα!
Η δράση της είναι περισσότερο διαδεδομένη σε έναν συγκεκριμένο κύκλο ελευθέρων επαγγελματιών. Όπως λένε πάντως άνθρωποι που την γνωρίζουν, αναγκάστηκε να κάνει «πιάτσα» προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει και οι οποίες προέρχονται από τεράστιες οφειλές που την βαρύνουν. Μάλιστα η ταρίφα για κάθε ραντεβού λέγεται ότι κυμαίνεται στο ποσό των 50 ευρώ, ενώ ο πελάτης αναλαμβάνει να κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !