Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μεταναστεύει ο Σηφάκης (;)




Ο Μιχάλης Σηφάκης αποκάλυψε σε σπουδαστές ιδιωτικής σχολής δημοσιογραφίας ότι η επόμενη μέρα της καριέρας του θα είναι στο εξωτερικό...
Σε αποκρυπτογράφηση ότι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός θα είναι στο εξωτερικό προχώρησε ο Κρητικός τερματοφύλακας, στο περιθώριο ομιλίας του σε σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας ιδιωτικής σχολής της Θεσσαλονίκης.
"Δεν θα συνεχίσω την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Όμως μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα ανήκω στον Άρη και δεν πρόκειται να κάνω τίποτε λιγότερο από αυτό που κάνω μέχρι σήμερα για να προσφέρω στην ομάδα. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, από ό,τι στην Ελλάδα.", δήλωσε, ενώ αναφορικά με την ατυχή του επάνοδο στα γήπεδα, που συνοδεύτηκε με την κόκκινη κάρτα στο "Γ. Καραϊσκάκης" είπε :

"Χρειάζονται έξι μήνες και κάτι και εγώ επέστρεψα νωρίτερα, αλλά, αυτή η… κάρτα στο Καραϊσκάκη με φρέναρε. Ήταν καθοριστικό το σημείο της αποβολής μου καθότι μια ομάδα μένει με δέκα παίκτες και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα."
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !