Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ηρακλείο - Αλλοδαπές "κάνουν πιάτσα" δίπλα στον Άγιο Μηνά!




Δίπλα από τον Ιερό Μητροπολιτικό ναό του Ηρακλείου, τον άγιο Μηνά, αλλοδαπές "πουλάνε το κορμί τους" για λίγα ευρώ, προσπαθώντας να "ψωνίσουν" πελάτες!
Η καταγγελία πολίτη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, σήμανε συναγερμό στις Αστυνομικές Αρχές με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, αλλοδαπές γυναίκες, συχνάζουν στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, δίπλα ακριβώς από τον ομώνυμο ναό, αλλά και λίγα μόλις μέτρα από τον Πολιούχο Άγιο Μηνά!
Οι ιερόδουλες,, όπως ανέφερε ο πολίτης, κάθονται στα παγκάκια, ακόμη και μέρα μεσημέρι, προισπαθώντας να "ψωνίσουν" πελάτες για λίγα ευρώ!
Εικόνες που όπως είναι λογικό έχουν θορυβήσει τους Ηρακλειώτες που μένουν στην περιοχή, με τους ίδιους να ζητούν τη συνδρομή της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Σημειώνεται ότι στην πλατεία καθημερινά παίζουν μικρά παιδιά, ενώ ο κόσμος που πηγαινοέρχεται είτε για να προσκυνήσει στους ναούς, είτε για να κάτσει σε ένα από τα καφέ που λειτουργούν εκεί.
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !