Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στην Ελλάδα τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας JATO, μια από τις μεγαλύτερες που... ασχολούνται με την αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως, η Ελλάδα είχε το 2011 τη μεγαλύτερη μείωση στο μέσο όρο εκπομπών ρύπων CO2 στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, από τα 142,5 γρ./χλμ. το 2010, ο μέσος όρος εκπομπών ρύπων των μοντέλων που πωλήθηκαν το 2011 έπεσε στα 132,5 γρ./χλμ., σημειώνοντας πτώση 9,9%. Στην πρώτη θέση των αγορών με τα πιο «πράσινα» είναι η Πορτογαλία, με την Γερμανία και την Ελβετία να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, με μέσο όρο εκπομπών ρύπων άνω των 150 γρ./χλμ.

Το συμπέρασμα δεν είναι φυσικά, ότι οι Έλληνες και οι Πορτογάλοι, είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένοι για το περιβάλλον. Η οικονομική κρίση ανάγκασε χιλιάδες καταναλωτές να επιλέξουν αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού, σε αντίθεση με αυτούς σε Γερμανία και Ελβετία, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !