Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στην Κίνα εκπομπή σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης παίρνοντας συνέντευξη από μελλοθάνατους!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στην Κινα εκπομπη σπαει τα ρεκορ τηλεθεασης παιρνοντας συνεντευξη απο μελλοθανατους!
Στην επαρχία Χενάν, στην Κεντρική Κίνα, τα Σαββατόβραδα είναι συνδεδεμένα με τις «Συνεντεύξεις πριν από την εκτέλεση». Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν φανατικά το τοπικό κρατικό κανάλι και την εκπομπή τής Ντινγκ Γιου, της καλλονής παρουσιάστριας που δίνει την τελευταία - συχνά, και την πρώτη - ευκαιρία σε δολοφόνους καταδικασμένους σε θάνατο να μιλήσουν.

Μόλις ξημερώσει Δευτέρα, η Ντινγκ και η δημοσιογραφική της ομάδα έχουν πολλή δουλειά. Πρέπει να βρουν θέμα για την επόμενη εκπομπή, δηλαδή να ξεσκονίσουν τις δικαστικές αποφάσεις. Και δεν έχουν χρόνο για χασομέρι: οι φυλακισμένοι ενδέχεται να εκτελεστούν ακόμη και μία εβδομάδα μετά την καταδίκη τους.Από τις 18 Νοεμβρίου του 2006, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, η εκπομπή κάνει τεράστια νούμερα. Την παρακολουθούν σχεδόν 40 εκατ. άνθρωποι - από τους 100 εκατ. κατοίκους της Χενάν - και σχεδόν κάθε εβδομάδα βρίσκεται στο τοπ 10 των τηλεοπτικών εκπομπών. Οσο για την Ντινγκ, έπειτα από 200 συνεντεύξεις έχει γίνει σταρ, γνωστή και ως η «πεντάμορφη με τα τέρατα».

Οι μεγάλες θεαματικότητες ωστόσο συνοδεύονται τις περισσότερες φορές και από μεγάλες αντιδράσεις. Ετσι, και οι συνεντεύξεις της Ντινγκ, η οποία κατά την άποψη πολλών δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να εκμεταλλεύεται ανθρώπους στο όνομα της θεαματικότητας.

Η ίδια έχει βέβαια εντελώς διαφορετική άποψη. «Κάποιοι τηλεθεατές ίσως θεωρούν σκληρό να ζητάς από έναν εγκληματία να δώσει συνέντευξη όταν πρόκειται να εκτελεστεί. Απεναντίας, εκείνοι θέλουν να ακουστούν», τονίζει. Και προσθέτει πως κάποιοι από αυτούς αισθάνονται πολύ καλά μετά το τέλος της συνέντευξης, καθώς τής εκμυστηρεύονται γεγονότα από το παρελθόν που δεν θα τολμούσαν να πουν σε κάποιον άλλο τρόφιμο.Στόχος της εκπομπής, υποστηρίζουν οι παραγωγοί, είναι η αναζήτηση υποθέσεων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σωφρονιστικά για το ευρύ κοινό. Αυτό εξάλλου είναι και το σλόγκαν της: η αφύπνιση της ανθρώπινης φύσης και η συνειδητοποίηση της αξίας της ζωής. Στην Κίνα, 55 εγκληματικές πράξεις επισείουν ποινή θανάτου∙ από τη δολοφονία, την προδοσία και την ένοπλη εξέγερση, έως τη δωροδοκία και το λαθρεμπόριο.
Πηγή: madata.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !