Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Έπαθε έμφραγμα την ώρα που αυνανιζόταν

Βρετανίδα,αυνανισμός,θάνατος,καρδιακή προσβολή,δονητής,πορνό
Μπορεί η παλαιότερη άποψη ότι ο αυνανισμός τυφλώνει να μην αληθεύει, ωστόσο σίγουρα μπορεί να σκοτώσει, όπως αποδεικνύει η περίπτωση μια 30χρονης Βρετανίδας, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.
Η Νίκολα Πάγκιντον βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο ανατολικό Νιούκασλ, γυμνή στο κρεβάτι της, με ένα δονητή ανάμεσα στα πόδια της και μια ταινία πορνό να παίζει στο laptop που βρισκόταν δίπλα της.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι γονείς της Νίκολα δήλωσαν ότι τις τελευταίες ημέρες η κοπέλα αγνοούνταν, καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έλειπε από τη δουλειά της. Ανήσυχοι, ειδοποίησαν την αστυνομία και με εντολή του τοπικού εισαγγελέα, αστυνομικοί, άνοιξαν το διαμέρισμα της και τη βρήκαν νεκρή.
Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε δήλωσε: «Πέθανε από καρδιά. Πιστεύω όμως ότι σε μεγάλο ποσοστό ο αυνανισμός της, συνδέεται, με τον θάνατο της».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !