Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Γέμισαν κότες οι ταράτσες του Ηρακλείου!




Ηρακλειώτες ξυπνάνε το πρωί και νομίζουν ότι βρίσκονται στο χωριό τους, από τα κακαρίσματα που ακούγονται από την ταράτσα του γείτονά τους! Μέχρι και πρόβατα βάζουν πολλοί για να εξασφαλίσουν το γάλα τους!
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πολλοί Ηρακλειώτες, θέλοντας να γλιτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, βάζουν κοτέτσια, κουνελοτροφεία μέχρι και μικρές ...στάνες στα σπίτια τους.
Με τον τρόπο αυτό και φρέσκα προϊόντα εξασφαλίζουν, αλλά και την κρίση καταπολεμούν, καθώς, όπως και να το κάνουμε, το αυγό, όταν παράγεται από την κότα σου, είναι φθηνότερο.

Βελάσματα τη νύχτα
Βέβαια, η κίνηση τους να βάλουν οικόσιτα ζώα στις ταράτσες ή τις αυλές τους, έχει και τις συνέπειες του, καθώς οι φωνές τους ξυπνάνε ακόμη και μέσα στη νύχτα τους γείτονες, οι οποίοι παραπονούνται.
Ίσως αν οι αστοί...κτηνοτρόφοι τους καλμάρουν με κάποια από τα φρέσκα προϊόντα, τα πράγματα παραμείνουν ήρεμα...
Γιατί οι γείτονες δίκαια παραπονούνται, μιας και δεν είναι ότι καλύτερο, να νομίζεις ότι κοιμάσαι αγκαλιά με πρόβατα και κότες.
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !