Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Η κρουαζιέρα "ανάσα" για τον τουρισμό!
Μετά το "πάγωμα" των κρατήσεων από τη Γερμανία, το άνοιγμα προς νέες αγορές, αλλά και η ενίσχυση της κρουαζιέρας, αποτελούν τα "κλειδιά" για την διάσωση του τουρισμού της Κρήτης
Με αυτό το σκεπτικό η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια εξωστρέφειας για την έλξη της κρουαζιέρας και ευρύτερα του τουρισμού στην Κρήτη, θα συμμετέχει στη μεγάλη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Μαρτίου και την Περιφέρεια Κρήτης θα εκπροσωπήσει η περιφερειακή σύμβουλος Βιργινία Μανασάκη ενώ στην Κρητική αποστολή θα συμμετέχουν στελέχη των Οργανισμών Λιμένων Ηρακλείου και Χανίων.
Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης, είναι η ενίσχυση του τουρισμού του νησιού μέσω της κρουαζιέρας, και να καταστήσει τα λιμάνια μας σημαντικούς πόλους έλξης στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η αποστολή της Κρήτης στο Μαϊάμι θα έχει συναντήσεις και επαφές με κορυφαίους τουριστικούς παράγοντες από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενώ θα αναπτύξει συνεργασίες και με άλλες αποστολές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !