Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής με ταλέντο στην κόκα

κόκα, σύλληψη, ναρκωτικά, διακίνηση ναρκωτικών, τηλεοπτική ζώνη, ανακριτής, τηλε
Είναι μία από τις συμπαθέστερες, χαριτωμένες, και πλέον υπερκινητικές τηλεοπτικές παρουσίες με πολυετή παρουσία και πολλαπλά πόστα σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες στο τρέχων πρόγραμμα του ίδιου μεγάλου καναλιού.
Μέχρι τη στιγμή που η χαρισματική του υπερκινητικότητα, αποδείχτηκε όχι και τόσο φυσική, αλλά αρκούντως χημική. Η αστυνομία έχοντας εδώ και καιρό υποψίες για τα ιδιωτικά βίτσια του που στο γυαλί προέκυπταν δημόσιες αρετές (μετά την εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών από την οποία ο σταρ έκανε την καβάντζα του) εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο κλήσεις του ίδιου προς μέλη της συμμορίας, από την οποία ζητούσε «εισιτήρια των αγώνων» όπως ήταν το συνθηματικό για την παραγγελία.

Καθ' όλου τυχαίο το συνθηματικό εφ' όσον η σπείρα, φαίνεται να προμήθευε με τη λευκή σκόνη του τρελού κεφιού συνδέσμους οπαδών (γεγονός που δίνει στην υπόθεση το χαρακτήρα ενός ακόμα μεγαλύτερου σκανδάλου). Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε στον ανακριτή με κατηγορίες για προσωπική χρήση, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της απόκρυψης του ονόματός του.
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, πλέον η ταυτότητά του είναι κοινό μυστικό σχεδόν σε όλους ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για έναν από τους πλέον προβεβλημένους ανθρώπους των σημερινών ισχνών τηλεοπτικών ημερών και δεν είναι λίγοι αυτοί που εποφθαλμιούν την καρέκλα του.
Αυτό που μένει να φανεί στη συνέχεια, είναι η στήριξη απέναντι στο άτομο του, από το κατά κανόνα συντηρητικό καναλιού που τον φιλοξενεί, ή μια πιθανή αρνητική αντίδραση , που όμως θα συνεπάγεται και τον στιγματισμό του εφ' όσον η απουσία του θα γίνει υπέρ του δέοντως ορατή στο λαϊκό κατά βάση κοινό του καναλιού (και των εκπομπών του παρουσιαστή) που δε φημίζεται για την ευρύτητα των αντιλήψεων του.
Επειδή στο μικροαστικά φτιαγμένο star system της πλατείας του χωριού (που συνειδητά ή ασυνείδητα και ο ίδιος υπηρετεί) κανείς δεν τολμάει να αμφισβητήσει το ηθικό βαρόμετρο της κρυφής και της παστρικιάς, πόσο μάλλον να συγχωρέσει σε έναν άνθρωπο το δικαίωμα μιας λάθος επιλογής.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !