Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Το σούπερ μάρκετ του λαού κάνει θραύση στο Λονδίνο

Τα μέλη του σούπερ μάρκετ του λαού πληρώνουν συνδρομή 30 ευρώ και προσφέρουν εθελοντική εργασία για 4 ώρες το μήνα, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 20%.Θραύση κάνει στο Μπλούμσμπερι του Λονδίνου το επονομαζόμενο σούπερ μάρκετ του λαού (people’s supermarket).

Θραύση κάνει στο Λονδίνο το επονομαζόμενο σούπερ μάρκετ του λαού (people’s supermarket). Τα μέλη του πληρώνουν ετήσια συνδρομή 30 ευρώ και προσφέρουν εθελοντική εργασία για 4 ώρες το μήνα, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 20% ενώ όσοι εργάζονται στο βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας έχουν έκπτωση 10%.
Τα μέλη του σούπερ μάρκετ του λαού πληρώνουν συνδρομή 30 ευρώ και προσφέρουν εθελοντική εργασία για 4 ώρες το μήνα, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 20%.
Όσοι έχουν επισκεφτεί το σούπερ μάρκετ στο Μπλούμσμπερι του Λονδίνου έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και τις τιμές. Δεν συμφωνεί μαζί τους όμως ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο στεγάζεται η αλυσίδα. Έτσι, ζήτησε περισσότερα χρήματα προκαταβολικά. Οι άνθρωποι του εθελοντικού σούπερ μάρκετ, μην έχοντας τα χρήματα, κατέφυγαν στο διαδίκτυο ευελπιστώντας να συγκεντρώσουν 6.000 ευρώ.
Οι δωρεές ξεπέρασαν τα απαιτούμενα χρήματα και οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν και το catering στις κοντινές επιχειρήσεις –μάλιστα, το περιοδικό «Economist» είναι ανάμεσα στους πρώτους πελάτες- ενώ έχουν βάλει στα σκαριά 14 καινούργια καταστήματα σε όλη τη χώρα.
 agronews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !