Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ζήτησε δάνειο για να αγοράσει... σκύλο!

Ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας να ζητήσει καταναλωτικό δάνειο, για πολύ συγκεκριμένο λόγο όμως, αφού ισχυριζόταν ότι χρειαζόταν τα λεφτά... προκειμένου ν' αγοράσει ένα σκύλο!

Η αλήθεια είναι ότι, ιδιαίτερα κατά το παρελθόν, έχουμε ακούσει για πολλές απίστευτες κατηγορίες δανείων, διακοποδάνεια, δάνεια για τα Χριστούγεννα και πολλά άλλα, αλλά το «σκυλοδάνειο» ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η ηλικιωμένη κυρία, ζητούσε να δανειστεί χρήματα από την τράπεζα προκειμένου ν' αγοράσει έναν πανάκριβο σκύλο ράτσας. Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο thebest.gr, είχε μαζί της και μια φωτογραφία του σκύλου προκειμένου να γίνει πιστευτή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην τράπεζα, επεδείκνυε συνεχώς τη φωτογραφία του σκύλου και μίλαγε συνεχώς γι'αυτό... Μάταια ο υπάλληλος της τράπεζας, προσπαθούσε να τις εξηγήσει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του δανείου και όχι το που θα ξοδέψει τα χρήματα, αν τελικά αυτό εγκριθεί...
iefimerida.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !