Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Βοηθούν οι άντρες στις δουλειές του σπιτιού;

Τελικά οι άντρες βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού ή όχι; Η περιβόητη ισότητα μεταξύ των δύο φύλων υπάρχει;
Μπα…
Τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Δημοσίων Πολιτικών της Μεγάλης Βρετανίας αναφέρει ότι ο κτώ στις δέκα παντρεμένες γυναίκες κάνουν περισσότερες δουλειές σε ό,τι αφορά «τα του σπιτιού» σε σχέση με τους συντρόφους τους την ίδια στιγμή που μόνο ένας στους δέκα συζύγους κάνουν τόσες δουλειές όσες και οι γυναίκες τους στο σπίτι (υπάρχει και τέτοιος;).
Συνεχίζουμε…
Λιγότερες από τρεις ώρες την εβδομάδα στις δουλειές του νοικοκυριού αφιερώνει μόλις το 3% των παντρεμένων γυναικών, με περισσότερες από τις μισές να αφιερώνουν περισσότερες από 13 ώρες την εβδομάδα.

Περισσότερες από 8 στις 10 γυναίκες που έχουν γεννηθεί το 1958 δήλωσαν ότι ασχολούνται πιο πολύ συγκριτικά με το σύντροφό τους με το πλύσιμο των ρούχων και το σιδέρωμα, ενώ επτά με την παραπάνω άποψη συμφώνησαν και 7 στις 10 που είχαν γεννηθεί το 1970.
Ειδικοί αναφέρουν ότι η ανισορροπία μεταξύ των φύλων εξακολουθεί να υπάρχει στα νοικοκυριά της Μεγάλης Βρετανίας, καλώντας τους άντρες να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο.
Πολυάσχολες δηλαδή (μέσα στο σπίτι)…
 http://espressakia

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !