Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σκιά" των πολιτικών της Κρήτης η ΕΥΠ!




Σάλος μετά τις αποκαλύψεις, ότι η Υπηρεσία παρακολουθεί τις κινήσεις και τις συνομιλίες πολιτικων στελεχών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, με το θέμα να φτάνει μέχρι τη Βουλή!
Πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία τα τελευταία 24ωρα απασχολεί όχι μόνο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, όπως αποκαλύπτει σήμερα το CretePlus (Διαβάστε εδω).
Όπως είναι λογικό υπάρχει αναστάτωση ανάμεσα στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία - σύμφωνα με το δημοσίευμα -έχουν διαπιστώσει ότι τα τηλέφωνά τους (κινητά και σταθερά) παρακολουθούνται.
Σαν να είναι πρωταγωνιστές σε ταινία κατασκοπίας έχουν αρχίσει να συναντώνται κρυφά και χωρίς κινητά! Γιατί όπως είναι γνωστό, μια συσκευη΄κινητής τηλεφωνίας, μπορεί να σε προδώσει ακόμη κι αν είναι κλειστή!
Έτσι μιλούν και όχι μόνο έχουν κλειστά τα κινητά, αλλά να αφαιρούν και την μπαταρία από τη συσκευή αφού έτσι, κατά τις πληροφορίες τους, ακυρώνεται η δυνατότητα πρόσβασης στην παρακολούθηση.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες το κέντρο Παρακολούθησης βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου έχει εγκατασταθεί η μία από τις έξι περίφημες «βαλίτσες» που  υπάρχουν και αποτελούν τα απόλυτα εργαλεία παρακολούθησης. 
 CretePlus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !