Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Το μεγαλύτερο «ανθρώπινο» ντόμινο 850 ατόμων!

perierga.gr - Το μεγαλύτερο "ανθρώπινο" ντόμινο 850 ατόμων!
Οι άνθρωποι της Νέας Ορλεάνης ξέρουν πώς να διασκεδάζουν αλλά και να προσφέρουν παράλληλα στους συνανθρώπους τους! Και αυτό το απέδειξαν πρόσφατα με τις πράξεις τους, ή καλύτερα με μία πράξη…


Περίπου 850 άτομα από την εταιρεία στρωμάτων ύπνου La Quinta Inn & Suites -συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, των γενικών διευθυντών και των υπαλλήλων- κατασκεύασαν το μεγαλύτερο «ανθρώπινο» ντόμινο στον κόσμο λαμβάνοντας μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!
perierga.gr - Το μεγαλύτερο "ανθρώπινο" ντόμινο 850 ατόμων!
Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη συγκεντρώθηκαν όλοι σε μια μεγάλη αίθουσα της εταιρείας, παίρνοντας ο καθένας από ένα στρώμα! Το αποτέλεσμα; 850 στρώματα και 850 άτομα έπεσαν με τη σειρά ο ένας μετά τον άλλον σαν «τραπουλόχαρτα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις όσων παρακολουθούσαν το φιλανθρωπικό event.
Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία της εταιρείας αλλά και του Δήμου, όλα τα στρώματα δόθηκαν σε αστέγους, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη. Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πρωτότυπο αυτό ντόμινο!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !