Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πρόστιμο-μαχαιριά στον ΟΦΗ 41 χιλ. ευρώ!

Πρόστιμο-μαχαιριά στον ΟΦΗ  41 χιλ. ευρώ!Ακριβά κόστισαν στην κρητική ομάδα τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό στο Γεντί Κουλέ.

 To ποσό των 41 χιλιάδων ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ στον ΟΦΗ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό! Οι 45 πυρσοί, τα βεγγαλικά, οι τρείς διακοπές στο παιχνίδι και ο …λαγός με τα καρότα που πέταξαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, κόστισαν τελικά ακριβά στην κρητική ομάδα.
Στην ακροαματική διαδικασία, τα μέλη της Πειθαρχικής έκαναν λόγο για 47(!) πυρσούς που άναψαν στις θύρες 4,5 κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο, αλλά και για άλλα που άναψαν  φίλαθλοι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στην θύρα 4.Παράλληλα έγινε λόγος για τις φωτιές που άναψαν στα κυκλιδώματα καίγοντας κασκόλ, πανό και σημαίες της αντίπαλης ομάδας. Στον ΟΦΗ κόστισαν και οι τρείς φορές που ο διαιτητής Τριτσώνης χρειάστηκε να διακόψει το παιχνίδι. Όλα αυτά είχαν σημειωθεί στο φύλλο αγώνα και με βάση αυτό δίκασε η Πειθαρχική Επιτροπή. Επίσης, ο ΟΦΗ ήταν και υπότροπος για αυτά που είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Την υπερασπιστική γραμμή της κρητικής ομάδας, είχε  ο νομικός της ΠΑΕ  Ντίνος Μανταδάκης. Επιχείρημα της νομικής υπηρεσία του ΟΦΗ ήταν ότι στο παιχνίδι δεν συνέβη το παραμικρό και τα βεγγαλικά δεν πετάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ απο τις φωτιές δεν κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα κάποιου παίκτη της αντίπαλης ομάδας.
http://www.cretalive.gr/new/82657/ofi/Prostimo_41_chil._euro_ston_OFI

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !