Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Φυσικό κατάστημα από τη Google

Πρόκειται για μόδα ή μήπως για τάση στο χώρο των εταιρειών πληροφορικής; Μετά την Amazon, και η Google πρόκειται να ανοίξει φυσικό κατάστημα για να πουλά τα προϊόντα της.
Αν αναρωτιέστε τι προϊόντα θα μπορούσε να πουλά η Google, τότε μάλλον δεν παρακολουθείτε την εταιρεία προσεκτικά. H Google, ως κολοσσός που είναι δεν περιορίζεται μόνο στις υπηρεσίες αναζήτησης, το Google+ και το Feedburner. Έχει επίσης και το Google Store το οποίο πουλά αντικείμενα με το λογότυπο της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Google αναμένεται να ανοίξει και φυσικό κατάστημα προκειμένου να πουλά τα αντικείμενα αυτά. Αν μάλιστα οι πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς, το κατάστημα θα βρίσκεται, που αλλού, στο Δουβλίνο.

Η Google πάντως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα. Παρόλα αυτά, στελέχη της παραδέχονται ότι το ενδεχόμενο υπάρχει αλλά ακόμη δεν έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !