Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Σινε Θησείο: Ο καλύτερος κινηματογράφος του κόσμου σύμφωνα με το CNN

σινε Θησείο, κινηματογράφος, CNN, καλύτερος κινηματογράφος στον κόσμο, θερινό, β
Η απρόσκοπτη θέα προς τον Παρθενώνα, η σπιτική βυσσινάδα και οι λιχουδιές του κυλικείου του θερινού σινεμά «Σινε Θησείο» έκαμψαν εύκολα τις όποιες αντιστάσεις των συντακτών του CNN οι οποίοι το ανακήρυξαν το καλύτερο σινεμά του κόσμου.
Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο από τέσσερις μήνες, τα θερινά σινεμά δεν θα μπορούσαν να μην έχουν πετύχει. Σύντομα έγιναν αναπόσπαστο μέρος των καλοκαιριών μας και σε αντίθεση με τις χώρες του Βορρά που ο κινηματογράφος συνδέθηκε με την κοινωνική ζωή των αστών, στην Ελλάδα το «θερινό σινεμαδάκι» περιβλήθηκε το ένδυμα του «λαϊκού».

Το θερινό σινεμά Θησείον στην οδό Αποστόλου Παύλου, θεωρείται η παλαιότερη εν λειτουργία αυτόνομη θερινή αίθουσα στη χώρα και αποτελεί σταθερό καλοκαιρινό σταθμό των Αθηναίων. Φαίνεται όμως ότι τώρα θα μπει στο στόχαστρο και των τουριστών καθώς το αμερικανικό τηλεοπτικό και ειδησεογραφικό δίκτυο CNN τοποθέτησε το Θησείον πρώτο στη λίστα με τα δέκα καλύτερα σινεμά του κόσμου.

«Από τη θέση σας μπορείτε να δείτε όχι μόνο τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά και τον Παρθενώνα. Πολλές ανοιχτές αίθουσες υπάρχουν στην Αθήνα, καμιά τόσο μαγική όσο το Θησείον», αναφέρει το δημοσίευμα του CNNGo.
Φυσικά δεν τους συγκίνησε μόνο η Ακρόπολη των Αθηνών αλλά και το κυλικείο του κινηματογράφου, στο οποίο προσφέρεται χειροποίητη βυσσινάδα των ιδιοκτητών, φρεσκοψημένης τυρόπιτα, καθώς και χωριάτικο τσίπουρο συνοδεία αυγοτάραχου Μεσολογγίου!

Το Θησείον έχει μπει για τα καλά και στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να το επισκεφθείτε κάνοντας κλικ εδώ για να πάρετε μια «τζούρα» καλοκαιριού...


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !