Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Της φυλακής τα σίδερα...ΔΕΝ είναι για το Λάκη!

Της φυλακής τα σίδερα...ΔΕΝ είναι για το Λάκη!
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στις φυλακές της Άμφισσας. Ο επιχειρηματίας πριν λίγες μέρες συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο, αλλά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός με την πρώτη φορά. Το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να είναι πλημμέλημα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την μη απόδοση του ΦΠΑ , η οποία θεωρείται κακουργηματική πράξη και ανέρχεται στις 150.000 ευρώ. Τα χρέη αυτά έχουν δημιουργηθεί από την δεύτερη εταιρία του επιχειρηματία, η οποία δεν είχε υπαχθεί στο άρθρο 99.
Έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα στα δικαστήρια και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, ο Λάκης Γαβαλάς ζήτησε να περάσει τη νύχτα στα γραφεία, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Η κατάσταση του χειροτέρεψε όταν οι συγκρατούμενοί του άρχισαν να του κάνουν χλευαστικά σχόλια και εκείνος δεν μπορούσε να τα αντέξει. Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκιση του. Στο άκουσμα ότι θα οδηγηθεί στις φυλακές της Άμφισσας, ο επιχειρηματίας κατέρρευσε. Στο πλευρό του βρίσκονται οι δυο αδελφές του και ο γαμπρός του, οι οποίοι μαζί με τους δικηγόρους προσπαθούν να τον αποφυλακίσουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εύκολο να γίνει εάν δεν δοθεί το 20% του χρέους και εάν δεν περάσει ένας μήνας .

Πηγή:Gossiptv.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !